• 1403/07/04 - 10:30
  • - تعداد بازدید: 116
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون وزیر و رئیس سازمان تات:

ضرورت بسته فنی و تخصصی در اجرایی شدن مفاد قانون برنامه هفتم توسعه

معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، اموزش و ترویج کشاورزی در نشست شورای معاونین این سازمان بر ضرورت بسته فنی و تخصصی در اجرایی شدن مفاد قانون برنامه هفتم توسعه که ارتباط مستقیم با سازمان تات دارد، تاکید کرد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تات، مفاد قانون برنامه هفتم توسعه مرتبط با فعالیت‌های سازمان تحقیقات، اموزش و ترویج کشاورزی، در یکصدو چهل و ششمین نشست شورای معاونین سازمان تات با حضور سید مجتبی خیام‌نکویی، معاون وزیر و رئیس سازمان تات و کلیه اعضا مورد بررسی قرار گرفت.

خیام نکویی در این نشست، با اشاره به سخنان وزیر جهادکشاورزی در خصوص مراکز آموزشی کشاورزی که الگوی کشاورزی نوین و پیشرفته هستند، یادآور شد: آموزش و ترویج فناوری‌های نوین در کنار ارتقای دانش کشاورزان می‌تواند در افزایش بهره‌وری و تأمین امنیت غذایی نقش بسزایی ایفا کند.

وی افزود: ما در سازمان تات، به دنبال توسعه و ترویج تحقیقات بخش کشاورزی هستیم و برآنیم که با آموزش و ترویج مناسب، کشاورزان را در شناخت و استفاده از آنها ترغیب کنیم. 

رئیس سازمان تات در ادامه بر هماهنگی بیشتر در سازمان تات برای تحقق اهداف توسعه‌ای بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: تحلیل مفاد قانونی برنامه هفتم توسعه سازمان تات ضروریست و باید در اولویت مجموعه های تابعه سازمان تات باشد و این مهم، همکاری بین واحدهای سازمان، در دوران اجرایی برنامه هفتم توسعه را می طلبد. 

معاون وزیر، شورای معاونین  را به عنوان گامی مهم در جهت ترویج کشاورزی پایدار و بهره‌وری بیشتر در بخش کشاورزی کشور معرفی کرد و گفت: همکاری و هماهنگی بیشتر بین موسسات و مراکز تابعه سازمان برای تحقق اهداف توسعه‌ای ضروریست. 

خیام نکویی گفت: هم افزایی و افزایش بهره‌وری در ارتقای فعالیت‌ها و عملکردهای مجموعه تابعه سازمان تات منجر به ایجاد حلقه اتصال و حل مشکلات و چالش‌های بخش اجرایی و معاونت‌های تخصصی وزارت جهاد کشاورزی خواهد شد.

وی بر اهمیت شناسایی توانایی‌ها برای بالفعل کردن موارد بالقوه موجود در وزارت متبوع به منظور افزایش بهره‌وری تأکید کرد و گفت : حمایت از بهره‌برداران و تسهیل دسترسی آن‌ها به اطلاعات و فناوری‌های نوین، محور اصلی برنامه‌های ما است.

رئیس سازمان تات با بیان اینکه تغییرات اقلیمی چالش‌های جدی برای بخش کشاورزی ایجاد کرده است، اعلام کرد: تولید ارقام هیبریدی مقاوم به شرایط آب و هوایی و همچنین ذخایر ژنتیکی، تحقیقات حوزه های شیلات، دام و طیور ،تهیه واکسن و... می‌تواند به کشاورزان و بهره‌برداران کمک کند تا با شرایط سخت اقلیمی مقابله کنند و به افزایش تولید پایدار دست یابند. 

  • گروه خبری : اخبار روز,سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 183941
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی علیرضا سید اسحاقی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی علیرضا سید اسحاقی